Studentenjob mise-en-place zaal gezocht in Gent

Een mise en place job als bijverdienste in Gent? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Na het volgen van onze workshop kun je volgende eigenschappen meteen voorleggen. Je kunt werken bij MaisonRouge als studentenjob.

Familie omschrijft je als een rustig en warm persoon. Als je een tafel ziet, moet je ze gewoon aankleden en voorzien van toeters en bellen. Zonder meetlat zet je borden op één lijn, leg je servetten vlotjes in de plooi en schik je het bestek met de nodige precisie. Je licht perfectionistisch kantje maakt dat elk glas blinkt als een spiegel en elk bloemetje volledig tot zijn recht komt. Geen enkel detail ontsnapt aan je arendsoog. Dan zijn mise-en-place studentenjobs te Gent op jouw buik geschreven.

Klaar om de handen uit de mouwen te steken? Misschien nog even alles overlopen. Tijdens een gratis workshop bediening halen we onze checklist boven en leren we jou goede tafelmanieren zodat je een mooie zaal kunt afleveren. Hoe etaleer je bestek en borden? Waar zet je de glazen? Hoe vouw je servetten? Alle facetten van werken tijdens een mise-en-place job worden uitvoerig belicht van opzet tot decoratie. Hierna ben jij helemaal prepared om grote sier te maken. Meld je bij MaisonRouge aan om op talloze studentenjobs te werken in Gent.