kelner schenkt drank in op evenement

The service
You deserve

Offerte aanvragen

MaisonRouge is een people agency dat opgeleide en hardwerkende studenten voorziet op catering- en eventopdrachten.

Tevreden klanten zijn ons ding. Daarom zetten we 100% in op een ijzersterke crew voor jou.

Ons people agency staat voor een persoonlijke aanpak. Wij luisteren naar de ambities van onze nieuwelingen en begeleiden hen voor, tijdens en na hun opdrachten. We starten eerst met een opleiding gegeven door professionals om ze helemaal klaar te stomen voor wat komen gaat. Na afloop bekijken we samen wat nog beter kan. Heb jij als klant feedback? We horen het graag en geven het meteen door aan onze crew. Zo kunnen we je in de toekomst nog beter van dienst zijn.

Nog zo een pluspunt, wij nemen graag het zekere voor het onzekere. Event of opdracht in het verschiet? Samen polsen we naar jouw verwachtingen over personeel, materiaal en kledij. Voor elke opdracht bezorgen we je een overzicht van je crew met foto’s en gegevens. Zo weet jij perfect waar je aan toe bent. Last minute veranderingen? Kan gebeuren, je kunt steeds op ons rekenen. Wij staan de klok rond paraat om vliegensvlug te schakelen. Stress heeft bij ons geen schijn van kans!

Offerte aanvragen

Opleiding

Bij MaisonRouge huist enkel en alleen personeel met de nodige skills. Daar zien we persoonlijk op toe. Hoe dan? We geven in house praktische opleidingen in event en bediening. Kwaliteit zit in alles wat we doen!

Contact

Team achter de schermen

Met al ruim 10 jaar ervaring op zak is MaisonRouge een gevestigde waarde in de sector. Onze 20 medewerkers draaien binnenshuis op volle toeren in hotspots als Gent, Antwerpen en Brussel. Elke dag opnieuw leggen we de lat bijzonder hoog om van jouw event of opdracht the talk of the town te maken.

Contact

Ons verhaal

Van enkele personeelsleden voor bescheiden feestjes tot een uitgebreide crew voor heuse events. Wat ooit begon als de vraag naar extra hulp op een feest, groeide nadien uit tot een gewaardeerd bedrijf in de eventsector. Wil je meer te weten komen over MaisonRouge of vraag je je af waar de naam vandaan komt? Geef een seintje en we vertellen je er graag alles over!

Contact

Beste People Agency

Fier als een gieter! MaisonRouge werd uitgeroepen tot beste people agency in België, en dat voor de vierde keer op rij. Toch blijven we met onze voeten op de grond en zetten we dagelijks alles op alles om die titel steeds opnieuw te verzilveren.

Contact

MaisonRouge Interim is een erkend uitzendkantoor. Zo, nu dat woord eruit is, geven we graag mee dat we eigenlijk veel liever aangesproken worden als people agency. Natuurlijk voorzien we personeel op uw volgende evenement of opdracht, maar we zorgen er ook voor dat ze voorbereid tot bij jullie komen. Opleidingen en opvolging voor, tijdens en na de job zorgen ervoor dat 'de mens' steeds centraal staan bij ons.

MaisonRouge Projects is een full service agency waarbij je terecht kan voor jouw concept tot na de uitwerking ervan. We denken mee en stellen een samenwerking op maat voor. Er is steeds een verantwoordelijke aanwezig die het gezag en de coördinatie van het volledige team op zich neemt. Deze leidt alles in goede banen voor jou tijdens het moment sûpreme, dat is alvast een zorg minder.