Nothing happens
without you

Yes, i want to work

MaisonRouge is een people agency dat opgeleide en hardwerkende studenten voorziet op catering- en eventopdrachten.

Stap je binnen bij MaisonRouge? Dan kom je in een warm nest vol zekerheden. Wij stomen je klaar voor het dynamische wereldje van event en bediening. Sterker, we geven je alle tools in handen om vol zelfvertrouwen en met een gerust hart van start te gaan. Zo rock jij die eerste opdracht als een échte pro! Maar euhm, hoe gaat dat dan concreet?

Ontdek het hiernaast!

Ontdek het hieronder!

Stap 1: Sign up

Stap 1: Sign up

Vul je gegevens in op onze website en fiks in no time die eerste job.

Register here
Stap 2: Let’s meet

Stap 2: Let’s meet

Registratie geslaagd? Dan staan we te springen om je te leren kennen. Kom langs bij MaisonRouge en vertel ons meer over the real you!

Let's meet!
Stap 3: Event Academy

Stap 3: Event Academy

You made it! Hoog tijd om je skills op punt te zetten. Tijdens een workshop event leer je alle tips en tricks om een echte ancien te worden. Zo kan jij zelfverzekerd, vol goede moed én met de nodige ervaring uit de startblokken vliegen. Extra meevaller, het is gewoon gratis!

Register here
Stap 4: Catering Academy

Stap 4: Catering Academy

Ook interesse in bediening? We loodsen je door alle do’s en don’ts. Onder het motto ‘oefening baart kunst’ mag je al een keertje (of twee) een plateau vol glazen dragen, met een drietal borden tegelijk balanceren en een flesje wijn ontkurken. Wie weet, ontdek je wel een verborgen talent!

Register here
Stap 5: The future of MaisonRouge

Stap 5: The future of MaisonRouge

Beginnen doe je in het 'Start Team', maar doorgroeien kan helemaal tot in het 'TopTeam'. Jij bent de toekomst van MaisonRouge.

Register here