Over MaisonRouge, een team om U tegen te zeggen

MaisonRouge, enchanté(e)! Wij zijn -al zeggen we het zelf- een fris bureau met hotspots in Gent (negenduust, baby), Brussel (bij de Ketjes) en Antwerpen (in ‘t Stad). Dagelijks worden we overspoeld door opdrachten in event en bediening. Promo voeren op een topfestival, feestvierders bedienen op een exclusieve party, cocktails shaken op het strand … Noem maar op! Workaholics als we zijn, stellen we een geknipt team samen voor elke noodkreet.

 • 3 kantoren
  Antwerpen
  Brussel
  & Gent

 • Meer dan 
  2000
  actieve
  studenten

 • Meer dan 
  1000
  tevreden 
  klanten

 • Opgericht
  in
  2008

 • Best people
  agency 
  2015-2020

Onze waarden

Being a good adult
Family oriented
Authenticity
Continuous improvement
studentenjob op festival als promo

Onze wereld valt of staat met onze crew van studenten. Oftewel iemand zoals jij. In de fleur van je leven en blessed met tonnen ambitie en positieve vibes. Niet verlegen om ervaring te sprokkelen voor je cv of op tijd en stond wat eurobriefjes te verzamelen.

pomo voeren voor nieuw product als studentenjob

Zomaar springen is niet onze stijl. Onder het motto ‘bezint eer ge begint’ bereiden we je voor met workshops van de bovenste plank en stomen we je klaar voor het échte werk. Zonder examens, beloofd!

hostess verwelkomt je op evenement

Ben je klaar om je vleugels uit te slaan? Zonder emotioneel te worden, zullen we er altijd voor je zijn. Waar en wanneer dan ook. Voor, tijdens of na een opdracht. De deur van MaisonRouge staat wagenwijd open.

Hier kan jij aan de slag!

alpro
deldycke traiteurs
diner prive
Kaa gent
lidl
maes
pukkelpop
rafc
RSCA
rvv
studay
volkswagen