About MaisonRouge, a team that can handle all

MaisonRouge, enchanté(e)! Wij zijn -al zeggen we het zelf- een fris bureau met hotspots in Gent (negenduust, baby), Brussel (bij de Ketjes) en Antwerpen (in ‘t Stad). Dagelijks worden we overspoeld door opdrachten in event en bediening. Promo voeren op een topfestival, feestvierders bedienen op een exclusieve party, cocktails shaken op het strand … You name it, we got it. Workaholics als we zijn, stellen we een geknipt team samen voor elke noodkreet.

 • 3 offices
  Ghent,
  Brussels
  & Antwerp

 • More than
  2000
  working
  students

 • More than
  1000
  satisfied
  customers

 • Founded
  in the
  year
  2008

 • Best people
  agency in
  2015, 2016,
  2017!

Onze wereld valt of staat met onze crew van studenten. Oftewel iemand zoals jij. In de fleur van je leven en blessed met tonnen ambitie en positieve vibes. Niet verlegen om ervaring te sprokkelen voor je cv of op tijd en stond wat eurobriefjes te verzamelen.

Zomaar springen is niet onze stijl. Onder het motto ‘bezint eer ge begint’ bereiden we je voor met workshops van de bovenste plank en stomen we je klaar voor het échte werk. Zonder examens, beloofd!

Ben je klaar om je vleugels uit te slaan? Zonder emotioneel te worden, zullen we er altijd voor je zijn. Waar en wanneer dan ook. Voor, tijdens of na een opdracht. De deur van MaisonRouge staat wagenwijd open.