We're better together

We zijn intussen 6 weken ver in de quarantaine, dat zijn 6 weken waarin we zo goed als niemand van onze geliefde studenten zagen. We vonden het hoog tijd om daar verandering in te brengen en iedereen een hart onder de riem te steken met een verrassingsbezoekje en een kleine attentie, social distancing included natuurlijk.

Afgelopen week en ook tijdens het voorbije weekend, gingen we met onze collega’s op stap in Vlaanderen om langs te gaan bij onze crew die het voorbije jaar heel wat studentenjobs deden bij MaisonRouge. Iedereen kreeg een spel kaarten van ons, het kan maar helpen tegen de verveling. Ideaal voor een spelletje poker of manillen voor wie met familie of huisgenoten samenzit op dit moment. Of patience voor wie de lockdown alleen beleefd.

Het belangrijkste was echter iedereen nog eens even terug te zien, even te luisteren hoe het met iedereen gaat en samen vooruit te kijken, want samen gaat alles toch net iets beter.

Onderweg, stopten we ook bij enkele klanten, die eveneens een kleine attentie kregen. Zo zullen we in totaal bij een goede 650 mensen gepasseerd zijn. Deze actie werd uitgevoerd met het in acht nemen van alle restricties en maatregelen betreffende de social distancing.

We konden voor het optimaliseren van de routes, beroep doen op onze partner Dropon. Dankzij hun software, konden we op een efficiënte manier op pad met de wagen en met de fiets. In no time zullen we zo heel wat adressen aangedaan hebben, zonder onnodige omwegen.

We kijken er naar uit jullie allemaal terug te zien, hopelijk zeer snel!

PS: voor iedereen bij wie we (nog) niet konden passeren. Er zijn nog enkele attenties onderweg.
Geraakten we niet tot bij jou en wil je toch heel graag een MaisonRouge-kaartspel? Van zodra we terug aan het werk zijn, kan je er een krijgen op jouw MaisonRouge kantoor.

#NothingHappensWithoutYou
#WereBetterTogether

 

     

Bekijk onze jobs Schrijf je nu in