Nieuwe service i.s.m. partner Challenge MC Talent Recruitment: van tijdelijke crew naar vast talent?

Sinds het partnership met Challenge MC, hebben we ons netwerk van jonge ambitieuze talenten aanzienlijk uitgebreid. Daar hoort nu ook een gezamenlijke uitbreiding van onze diensten bij. Via “Talent Recruitment” bieden we jou samen met Challenge MC nu ook de optie om één van onze tijdelijke krachten aan te werven als vast talent.

Kunnen we jouw openstaande vacature matchen aan het profiel van een ambitieuze crew member? Dan bieden we jou de mogelijkheid om één van onze tijdelijke krachten (van MaisonRouge en/of Challenge MC) aan te werven als vast talent om jouw team te versterken.

Vanaf de zorgvuldige screening en selectie bij intake gesprek, bieden we onze mensen voortdurend de kans om hun talenten te ontwikkelen via onze opleidingen en uiteenlopende Jobs. Op die manier doen ze heel wat relevante werkervaring op onder onze vleugels en die van onze klanten. De proefperiode zit er bij wijze van spreken op voordat ze bij uw bedrijf beginnen. Zo heeft ons team een sterk inzicht in een aantal professionele vaardigheden en belangrijke soft skills; van de kandidaat. De juiste werk attitude is immers minstens even belangrijk en soms zelfs belangrijker dan een specifieke competentie. Een aanpak die ons onderscheidt van elk selectiebureau of interimkantoor en die garant staat voor de selectie van sterke medewerkers.

De voordelen van rekruteren via MasionRouge en Challenge MC op een rijtje:

  • Zorgvuldige selectie en screening is al uitgevoerd
  • Voldoende relevante werkervaring
  • Inzicht in hard én soft skills
  • Matching van talent en client

Is er een match tussen één van onze ambassadeurs en uw bedrijf? Dan zorgen we voor een vlotte overgang van onze tijdelijke kracht naar uw vast talent.

Nog niet met ons samengewerkt?

Ook dan kan u uw openstaande vacature bij ons neerleggen. Zelfs als u nog geen directe ervaring hebt met onze crew, hebben we de ervaring in huis hen te matchen met jouw bedrijf en te doen uitblinken in die openstaande functie.

Nieuw talent aanwerven? Neem contact op met onze collega Stephanie van Challenge MC.

Bekijk onze jobs Schrijf je nu in