MaisonRouge, trotse partner van de Belgian Event Awards

Gisteren kwam de hele Belgische eventsector samen in Antwerp Expo voor de spetterende uitreiking van de Belgian Event Awards!

Ook dit jaar was MaisonRouge met trots een onmisbare schakel als structurele partner voor de bediening en bar. Onze collega’s van Challenge MC - Personality beyond the smile waren op de afspraak voor een warm onthaal van de gasten op de BOCA-BORA-BOA Awards.

Na zo'n briljant evenement zijn enkele woorden van dank absoluut op hun plaats. Vooreerst een welgemeende merci aan Jada Events bvba en Experience Magazine voor de sterke samenwerking en voortreffelijke organisatie!

Een oprechte dankjewel aan de cateringteams voor de vlekkeloze bediening: Very Food Catering, My Gusto Catering, Morso, J & M Catering, Hof Ter Velden, Hendrickx Feesten, Gourmet Invent, Coeur Catering - Rooftop Bar & Restaurant Gaston, Cardinal Catering Brugge en Bert & Co catering en events. Een extra felicitatie aan de laatste voor hun overwinning van de eerste BEA Catering Award!

Uiteraard, gaat er een ongelofelijk grote merci uit naar onze crew en vaste team, die elke keer opnieuw het beste van zichzelf geven om de service te leveren die jullie verdienen! We love our crew!

Last but not least, proficiat aan Whisk Live Experiences, CityCubes, meetmarcel en The Event Pilots voor hun Golden BEA Awards!

We hopen dat jullie hebben genoten van onze service, want jullie waren de sterren van de avond!

 

Bekijk onze jobs Schrijf je nu in