MaisonRouge steunt ProefGentSteunGent 2020 met warme kledij

Na de actie van onze studenten vorig jaar voor de Warmste Week, doen we ook dit jaar opnieuw ons duit in het zakje rond de eindejaarsperiode. Dit jaar ondersteunen we de actie ProefGentSteunGent. Dit initiatief van onder andere oud-MaisonRouger Aristide Bandora (Abstrkt) en Gilles De Backer (Baudelokapel), trok meteen onze aandacht toen het in de krant verscheen.

Bij de recente opruiming van onze stock, botsten we op een hele hoop splinternieuwe kledij, die nog het oude logo van MaisonRouge draagt. Na de rebranding van logo en huisstijl in september 2018, kon deze kledij niet meer verkocht of uitgedeeld worden omdat alles toen in een nieuw jasje gestoken werd.

De jassen, truien, t-shirts, schoudertassen en sommeliers die nog over waren, werden toen dus gestockeerd en kwamen letterlijk in een vergeethoekje terecht. Met de winter in zicht, was dit echter het ideale moment om deze kledij een nieuw leven te geven. Via het initiatief ProefGentSteunGent, zorgen we ervoor dat mensen die er nood aan hebben, deze warme kleren kunnen krijgen. In totaal werden zo meer dan 100 stuks ter beschikking gesteld om uit te delen.

MaisonRouge draagt zo een steentje bij en probeert te helpen waar het meest nodig is. Voor de vrijwilligers van het project, werd bovendien nog een extraatje afgegeven. Merci ProefGentSteunGent om onze kledij een tweede leven te geven! We roepen iedereen die nog kledij heeft liggen thuis, op om die binnen te brengen zodat nog meer mensen geholpen kunnen worden hiermee.

Meer info op www.proefgentsteun.gent

#ProefGentSteunGent
#NothingHappensWithoutYou

Bekijk onze jobs Schrijf je nu in