MaisonRouge personality test

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid, maar vaak ken je jezelf toch niet zo goed als je zou denken. MaisonRouge hecht bijzonder veel belang aan de ontwikkeling van medewerkers en crew. We helpen hen graag mee in hun zoektocht.

Daarom biedt MaisonRouge vanaf vandaag een gratis persoonlijkheidstest aan. Yesssss! Finally, een concrete en vooral accurate beschrijving van wie je bent als persoon.

De test werd opgesteld door Dr. John A Johnson, professor aan de Penn State University, hij basseerde zich op het 5 factor model. Deze methode legt de focus op verschillende dimensies, nl: extraversie, vriendelijkheid, emotionele stabiliteit, ordelijkheid en openheid. Onze crew kan nu vanuit hun intranet, de test invullen en op die manier inzicht krijgen hoe zij op elk aspect ‘scoren’. Voor de duidelijkheid, er is geen goede of slechte score. De test geeft vooral weer hoe jouw persoonlijkheid samengesteld is.

Waarom bieden we dit aan?

Weten hoe jouw persoonlijkheid in elkaar zit, is een meerwaarde voor jezelf en helpt je in interactie met anderen. Ieders persoonlijkheid zit anders in elkaar, dus het helpt om hier inzicht in te hebben. We spelen graag een actieve rol in de ontwikkeling van onze crew. Op die manier kunnen we hen ook beter coachen.

Met deze test willen we onze crew meer inzicht geven in hun persoonlijkheid.

Waarom zou jij jouw persoonlijkheidstype willen kennen?

  • Als je jezelf kent, ben je in staat om je gerichter te ontwikkelen;
  • Leer je je sterktes en je valkuilen kennen;
  • Het helpt je om je eigen gedrag en het gedrag van anderen te begrijpen;
  • Heb je een stapje voor in toekomstige sollicitatieprocedures;
  • Het bevordert niet alleen je privéleven, maar ook je datingsleven, zo kan je op je date meteen je sterke punten in de verf zetten;
  • Zo vind je een werkomgeving die aansluit bij je persoonlijkheid, een goede match met je werkomgeving zorgt ervoor dat je makkelijker kan uitblinken;

 

Bekijk onze jobs Schrijf je nu in