MaisonRouge for Youthstart Belgium vzw

Enkele weken terug, kwam TopTeamer Manon De Clercq met de vraag of we samen een actie konden uitwerken voor de Warmste Week van Studio Brussel. Nadat we samen de mogelijkheden bekeken, werd uiteindelijk beslist om enkele acties te doen ten voordele van Youthstart Belgium vzw.

Het was zowel voor Manon als voor MaisonRouge heel belangrijk een 'goed doel' te kiezen dat aansluit bij de leefwereld van onze jongeren.  Youthstart helpt jongeren hun droom om te zetten in realiteit. Door een intensieve coaching, helpt Youthstart jongeren hun talenten ontdekken en in te zetten door aan hun droomproject te werken. Omdat we bij MaisonRouge ook zoveel mogelijk inzetten op het ontwikkelen van talenten bij jongeren, was de keuze dus snel gemaakt. 

Op 26/11 en 28/11 verkopen we wafels in Antwerpen en Gent. Hiervoor zijn er heel wat van onze enthousiaste MaisonRouge crew die zich engageren om vrijwillig mee te helpen bakken. Nadien worden de wafels op straat verkocht en de uiteindelijke opbrengst gaat integraal naar Youthstart. De ingrediënten worden aangeboden voor MaisonRouge, dus elke aangekochte wafel is pure winst voor het uiteindelijk eindbedrag. 

Daarnaast plaatsen we in alle kantoren een spaarpotje. Daar kan iedereen die wil, een vrije bijdrage in achter laten. Heb je eens wat 'rosse centjes' zitten waar je toch niets mee zou doen anders? Wij tellen ze graag bij ons eindbedrag dat we aan het goede doel schenken. Alle kleine beetjes helpen!

Ook op onze MaisonRouge-kerstfeestjes die we elk jaar opnieuw organiseren, voorzien we een actie. De secret Santa (waar iedereen een klein cadeautje koopt voor een willekeurige collega) wordt dit jaar vervangen ten voordele van het goede doel voor Youthstart. We laten iedereen vrij om te kiezen wat hij of zij wil bijdragen. 

Wie meer wil weten over Youthstart Belgium vzw, kan hier al eens kijken op hun website

Wij waren alvast overdonderd door de leuke reacties van onze crew en zetten graag mee onze schouders onder deze acties. We hopen hiermee een mooie bijdrage te kunnen doen voor Youthstart en jongeren een kans te blijven geven om hun talenten verder te ontdekken en ontwikkelen. 

#NothingHappensWithoutYou
#WarmsteWeek

Ontdek hier de actie op de site van de Warmste Week

Bekijk onze jobs Schrijf je nu in