MaisonRouge draait Vlaanderen en Brussel rond!

Tijdens corona stond MaisonRouge klaar om de studenten te ondersteunen met 10.000 babbeltjes. Na dit succes konden we niet stoppen. Daarom gaat MaisonRouge nu op stap met het Rad Van Fortuin. Net zoals bij de 10.000 babbeltjes is het vooral belangrijk om te horen hoe het met de studenten gaat. Wie hard genoeg aan het draait heeft dan ook meer dan tijd genoeg voor een toffe babbel met onze crew.

Naast deze toffe babbel krijgen ze ook een goodie! Onze partners Tönissteiner, Nalu, Royco en Eristoff zorgen voor een aangename prijs. Onze promoteams verplaatsen zich dankzij onze partner Suzuki!

     .     

De studenten kunnen ons de komende maanden overal vinden in Gent, Antwerpen, Brussel en Kortrijk. We zijn niet enkel aanwezig aan de scholen en bibliotheken maar ook op tal van studentenacties -en feesten. Volg zeker de sociale mediakanalen van MaisonRouge en onze partners om er achter te komen waar we staan.

Wil je meer informatie over deze actie? Wil jouw merk graag dit project mee ondersteunen? Neem gerust contact met op met Thijs via thijs@maisonrouge.be of +32 483 81 50 22.

Bekijk onze jobs Schrijf je nu in