MaisonRouge Best Hostess Agency 2019-2020

MaisonRouge werd voor de tweede keer dit jaar, beloond met het hoogste schavot. Eerder dit jaar bleek al dat we in de stemming, georganiseerd door Experience Magazine*, als beste people agency 2019 werden gekozen. Nu mogen we ook fier meedelen dat we in de stemming voor beste hostess agency 2019, opnieuw de eerste plaats in de wacht slepen.

We zijn fier, trots, blij en vooral dankbaar. Dankbaar voor het goede en harde werk dat onze crew (de hosts en hostessen van MaisonRouge) in 2019 leverden waardoor deze eerste plaats mogelijk werd. Ook dankbaar aan onze werknemers die achter de schermen zorgen dat onze klanten gematcht worden met de juiste profielen. Door de goede samenwerking tussen klanten, crew en onze planners, zorgden we voor topprestaties op talloze evenementen.

We zijn altijd hard blijven werken om onze klanten de beste service aan te bieden. Hoewel de voorbije jaren soms ook andere agencies boven ons eindigden, scoorden we steeds goed in deze bevraging. We bleven geloven in onze manier van werken met een goede selectie, opleiding en opvolging voor onze crew. Door de voorbije jaren nog meer in te zetten op persoonlijke ontwikkeling van onze crew, hebben we op die manier het niveau nog hoger kunnen leggen.

Dat we nu eerste geworden zijn, toont aan dat we op deze manier consequent goede hosts en hostessen blijven aanbieden. We gaan de komende jaren nog meer inzetten op de coaching en begeleiding van onze crew, zodat ze steeds de beste prestaties blijven leveren tijdens de vele evenementen. 

Voor iedereen bij MaisonRouge, maar ook in de bredere evenementensector zijn deze nieuwtjes hoe dan ook een ferme opsteker. We kijken dan ook uit naar betere tijden waarin we allen samen weer de beste events kunnen organiseren en ondersteunen.

Bovenaan vertellen enkele MaisonRouge hostessen nog even waarom ze zo graag bij MaisonRouge werken en hoe zij ervoor zorgen dat de klanten en gasten steeds op hun wenken bediend worden.

Bekijk onze jobs Schrijf je nu in