Leer het vast team van MaisonRouge achter de schermen kennen!

MaisonRouge mag haar pollekes kussen met zo’n toppers in het vast team. Elke dag geven zij het beste van zichzelf en dragen ze bij aan het succesverhaal van MaisonRouge. 

The bigger the dream, the more important the team!

Get to know the team!

Meet Olivier

“Care the right way!” 

Het kloppend hart achter MaisonRouge.

The one and only founder van MaisonRouge! Ontdek hoe Olivier zijn passie voor mensen en evenementen omzette in het oprichten van ons people agency.  Zijn onuitputtelijke drive werkt aanstekelijk op het team. Olivier’s big smile attitude motiveert het vast team, maar ook de crew om telkens het beste uit zichzelf te halen. 

Laat je inspireren door Olivier: 

Meet Account: Dries

“Carpe Diem.” 

Dries zet MaisonRouge Antwerpen mee op de kaart! Zo staat hij in voor de planning en account. Dries weet als geen ander kalm en koelbloedig te blijven tijdens chaos. 

Meet captain Gent: Gilles

“Vergeet nooit diegene die u dierbaar zijn.”

Gilles staat in voor de goede gang van zaken in Gent. Naast het goed laten functioneren van het team en het onderhouden van klantenrelaties, draagt deze vrolijke topper bij aan de happy vibes op ons kantoor in Gent. 

Leer Dries en Gilles beter kennen: 

Meet Field Jonathan

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.”

Jonathan is een echte spring-in’t- field met een passie voor events en draagt graag bij tot een groter geheel. Met zijn hands-on mentaliteit doet Jonathan graag dat tikkeltje meer.

Meet Field Jolien

“Life isn’t about finding yourself. Life is about creating yourself.”

Dankzij haar gezonde dosis mensenkennis en inschattingsvermogen weet Jolien als geen ander de crew aan te sturen en te coachen.

Meet Field Ilias

“Een probleem is pas een probleem, als je er een probleem van maakt.”

Coole rakker Ilias draagt bij aan het succesverhaal van MaisonRouge in Brussel. Hij begeleidt de studenten on the job, coacht hen waar nodig en zorgt voor het nodige fun-element!

Neem een kijkje achter de schermen bij de fields:

Meet Evelien

"A bottle of Ruinart a day, keeps the doctor away." 

Deze enthousiasteling staat in voor het reilen en zeilen van ons kantoor in Antwerpen. Zo smijt ze haar elke dag om ook in Antwerpen de MaisonRouge good vibes te verspreiden! Haar betrokkenheid en energie laten het nooit afweten!

Meet Ruben:

“Dat zal wel lukken.”

Én of het hem lukt! Ruben staat al 6-7 jaar aan het marketing-roer bij MaisonRouge. Met zijn can-do mentaliteit staat Ruben mee in voor de groei van MaisonRouge.  Een ambitieuze marketeer die de MaisonRouge good vibes ademt.

Leer Evelien en Ruben beter kennen: 

Meet Judith

“Whatever works”

Judith staat samen met Ruben in voor de marketing van MaisonRouge, deze creatieve duizendpoot is daarnaast ook nog eens het klankbord van Olivier.

Meet Céline:

"Hard work pays off." 

Op freelancebasis staat Céline mee in voor de groei van MaisonRouge. Haar onuitputtelijke drive en enthousiasme werken aanstekelijk.

Kom meer te weten over Judith en Céline: 

 

 

 

Bekijk onze jobs Schrijf je nu in