2019 is coming fast and we have a lot to be thankful for.

We zijn dankbaar voor onze 2000+ crewmembers die elke job opnieuw hun beste beentje hebben voorgezet tijdens 2018.  We zijn dankbaar voor de 500+ klanten die in 2018 hun vertrouwen aan ons schonken. 

Maar waar we eigenlijk nog het meeste dankbaar voor zijn, dat zijn alle mensen die we in 2018 leerden kennen en mochten ontmoeten. Dat zijn jullie! Uit elk contact met jullie, halen wij zoveel energie en voldoening. Dat geeft ons de goesting om dag in, dag uit, te doen wat we doen: passie in hospitality brengen. Keer op keer streven we ernaar jullie een zinvolle, leerrijke ervaring te geven tijdens de job. Because happy crew means happy clients & happy clients means happy crew.

In 2018 deden we samen enkele zotte zaken: we hadden onze drukste dag ooit, met op 1 dag 350 toppers die aan de slag gingen. We verhuisden in Antwerpen naar een nieuwe locatie in hogere sferen - letterlijk. We vernieuwden de MaisonRouge branding en website. We kregen er enkele toffe nieuwe collega’s bij. We gingen met meer dan 100 van jullie op teamtrip.

Er staat een nieuw jaar vol challenges om de hoek. Die uitdagingen gaan we dankzij jullie met veel goesting aan! Bedankt om jullie keer op keer met zoveel goesting en passie in te zetten, samen met ons. Jullie maken MaisonRouge, stuk voor stuk. Zonder jullie gaat het feestje niet door. Maar nu is het toch vooral tijd, om zelf even van het feestje te genieten. 

Merci aan al wie in deze periode gaat werken. Draag zorg voor elkaar en voor al wie je lief hebt. With a ho ho ho and sparkles on top. 

Nothing happens without you
Your MaisonRouge-team

Bekijk onze jobs Schrijf je nu in