Extra feedback for continuous improvement

We zetten bij MaisonRouge in op de continuous improvement van onze crew. Daarom krijgen ze binnenkort extra feedback na elke opdracht. Onze klanten gaven aan dat ze het waardevol vinden om onze crew meer persoonlijke feedback te kunnen geven, heel vaak is dat niet mogelijk tijdens de job en ook direct nadien is het moeilijk om iedereen apart te nemen voor feedback. Daarnaast krijgen we van onze crew ook vaak de vraag wat onze klanten vonden van hun prestaties on the job. Daarom voorzien we nu de mogelijkheid voor klanten en teamleaders om deze feedback te geven via het intranet. Op die manier kunnen we onze studenten nog beter coachen en helpen om te groeien in hun rol. Onze klanten krijgen, door gericht opbouwende feedback te geven, op termijn nog betere teams. Een win-win dus. We vragen de input aan onze klanten, maar ook aan de teamleaders die voor elke job door ons aangeduid worden. Zo krijgt onze crew gerichte feedback waar ze nadien mee aan de slag kunnen.

Op heden vul je als klant bij het online bevestigen van gewerkte uren, een algemene score in over de prestatie van het team. Hiermee hadden we al een goed beeld over hoe de job verlopen was. Om meer gedetailleerd te kunnen coachen voor elk crewmember apart, vragen we klanten nu ook om individuele feedback te geven. We weten dat dat niet altijd zal lukken op het einde van de job, dus de optie is er ook om dat nadien via mail te doen. Klanten geven feedback over de stiptheid, het uniform of de werkkledij, attitude en techniek. Daarnaast kunnen ze ook nog vrij feedback geven indien gewenst. Als de klant dat goedkeurt, komt de feedback ook op het intranet van de crew terecht.

Ook aan onze teamleaders (topteamers, potential teamers en andere crew die we aanduiden als teamleader), vragen we om dezelfde feedback te geven over elk crewmember apart. Zo krijgen we een genuanceerd beeld en hebben we de juiste input van alle aanwezigen tijdens de jobs om door te geven aan onze crew.

Zo kunnen we stappen vooruit blijven zetten en iedereen zijn potentieel bereiken.

#YouLearnFromUsWeLearnFromYou

Bekijk onze jobs Schrijf je nu in