Digitaal doorgeven van prestaties

De hoeveelheid prints wordt meer dan gehalveerd bij MaisonRouge. Vanaf juli, komt er immers een kleine aardverschuiving. Sinds jaar en dag, gebruiken we papieren fiches waarop de uren na de opdracht genoteerd worden. De klant tekent deze af et voila, klaar om je centjes uitbetaald te krijgen de week erna.

Echter, dat zijn per job, 2 papieren + een enveloppe. Als je weet dat we het afgelopen jaar meer dan 20000 jobs deden, weet je dat we heel wat papier nodig hadden om dat allemaal in orde te brengen. Daar komt nu een einde aan.

Vanaf juli, voeren we de papieren fiches af en zal het ingeven van de uren gebeuren via het intranet van de studenten. Zo kan alles op de smartphone gebeuren en hoeft er geen papier meer aan te pas te komen.

Dat zal naast een serieuze uitsparing van papier, wat de ecologische impact van het bedrijf een heel stuk terugdringt, ook een administratieve vereenvoudiging betekenen. Waar vroeger de prestaties manueel ingevoerd moesten worden in onze database, zal dat nu automatisch gebeuren. Zowel voor de jobstudenten als voor de planners, een serieus gemak dus. Win-win verzekerd!

#LetsGoGreen

Bekijk onze jobs Schrijf je nu in