Davy Callewaert wordt CEO bij het beste people agency, MaisonRouge

Davy Callewaert wordt CEO bij het beste people agency, MaisonRouge

Davy Callewaert, voorheen algemeen directeur bij Sportwerk, is aangesteld als CEO bij MaisonRouge. Hij volgt oprichter Olivier Saverys op, die bij Alychlo de rol van Leisure Development Manager zal opnemen. Olivier Saverys zal actief blijven in de raad van bestuur van MaisonRouge, waardoor de continuïteit gewaarborgd blijft.

MaisonRouge voorziet een traject van jobaanbiedingen, inspiratiesessies en workshops voor gemotiveerde jongeren, op een persoonlijke en digitale manier. Door jongeren op te leiden en ervaring te laten opdoen, kan MaisonRouge een brede waaier aan klanten in uiteenlopende sectoren bedienen. Onder andere de event- en cateringsector doet al jaren beroep op MaisonRouge hiervoor, maar ook voor salesprofielen of social media content creatie kan de MaisonRouge crew ingezet worden.

MaisonRouge heeft de ambitie om meer en andere markten en klanten te bedienen. Zo wil het people agency meer dan ooit studenten ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom is de aanwerving van Davy Callewaert de juiste keuze gezien zijn ruime ervaring en voeling met de tewerkstellingssector. Hierdoor zal een snelle en efficiënte overgang van Sportwerk naar MaisonRouge mogelijk zijn.

Davy Callewaert: “MaisonRouge heeft de capaciteit om op korte termijn zowel aan klanten als aan studenten een breed meerwaardetraject aan te bieden. Dat is de wisselwerking tussen de persoonlijke ontwikkeling van de MaisonRouge crew en de marktnoden van nu en de toekomst. Daar wil ik aan meewerken, die wisselwerking wil ik helpen creëren. En dat gaan we dus ook gewoon doen.”

Olivier Saverys: “Ik ben bijzonder enthousiast over de aanstelling van Davy. Toen we waarden en ambitie evenredig vonden bij Davy, gecombineerd met visie en een inspirerende persoonlijkheid voelden we direct dat hij de juiste persoon is om MaisonRouge in zijn volgende groeifase te brengen!”

 

           

Bekijk onze jobs Schrijf je nu in