Club Recup

Wat doe je als je een goed idee hebt en wat extra tijd door omstandigheden? Met veel goesting een start-up lanceren naast hun huidige job bij het coolste People Agency van het land ;) Dat is exact wat MaisonRouge collega’s Judith (Marketing) en Céline (HR & Boekhouding) deden. Het idee ontstond nadat beiden in het voorjaar van 2019 (opnieuw) mama werden. Club Recup was geboren…

Via Club Recup kan je je babyspullen en kinderkledij die nog in goede staat zijn een nieuw leven geven. Club Recup maakt toffe foto's, plaatst ze op hun webshop en creeërt op die manier een platform met een duidelijke liefde voor toffe hededaagse merkjes. Op die manier kunnen mama's & papa's die zelf niet houden van dat ganse verkoopproces en tijd die je erin steekt, alles uitbesteden. Win-win dus!

Zowel kinderkledij (0-14 jaar) als babyspullen (auto- en fietsstoelen, een park(omranding), relax of waskussens), komen in aanmerking, zolang het in goede staat is, verdient het een nieuw leven. Want die extra duurzaamheid, daar gaat Club Recup voor.

We zijn supertrots op de nieuwe ‘baby’ en wensen Judith & Céline superveel succes met Club Recup.

Show them some love:
Website
Instagram
Facebook


Bekijk onze jobs Schrijf je nu in