MaisonRouge doet een babbeltje met 10.000 studenten

De komende maanden gaan we voor een zeer persoonlijke aanpak! Vanaf juli starten we bij MaisonRouge met een nieuwe actie onder de hashtags #BackTogether en #StudentRecharge. Ons doel is om de komende maanden 10.000 babbeltjes te doen met studenten. We nemen de tijd om te luisteren hoe het met jullie gaat en een willen een boost geven na de afgelopen moeilijke periode.

MaisonRouge gaat op stap in de bekendste studentenhotspots in Vlaanderen en Brussel, om studenten die zin hebben in een praatje te ontmoeten. We komen trouwens niet alleen maar brengen goodies mee! Onze partners Tönissteiner, Red Bull, White Claw, brouwerij Vanderghinste, Vit-Hit en Aïki Noodles hebben onze katoenen totebags gevuld met allerlei lekkers. 

Uiteraard controleren we op alle locaties dat er geen vuilnis achterblijft en voorziet MG enkele elektrische wagens zodat de promoteams zich op een milieubewuste manier kunnen verplaatsen. 

De komende maanden vind je onze crew over heel Vlaanderen, waaronder Gent, Antwerpen en Brussel. Alle locaties en tijdstippen worden via de sociale mediakanalen van MaisonRouge en partners gedeeld.

Tot gauw?
#BackTogether #StudentRecharge

Wil je meer informatie over deze actie? Wil jouw merk graag dit project mee ondersteunen? Neem gerust contact met op met Thijs via thijs@maisonrouge.be of +32 485 81 50 02.

Bekijk onze jobs Schrijf je nu in