Host gezocht in Brussel

Altijd als host willen werken als studentenjob? Dan herken jij je vast in volgende omschrijving. Na onze workshop in Brussel kan je direct aan de slag voor een hostjob.

Je hecht een groot belang aan de eerste indruk. Daarom heb je steeds je brede glimlach op zak. Je gaat nooit de deur uit voordat je stijlvol, netjes en verzorgd voor de dag komt. Je stapt spontaan op gasten af en houdt ervan om ze op hun gemak te stellen en te informeren. Je registreert ze in een handomdraai en je ontfermt je vakkundig over hun jassen. Kortom, jij hebt het he-le-maal onder controle. Een bijverdienste als host in Brussel klinkt dan ook als muziek in de oren.

Mis je nog wat skills? Tijdens een gratis workshop event verklappen we je alle geheimen van een goed onthaal. Van verwelkoming over registratie tot vestiaire, elk facet wordt belicht. Zo stap je zelfverzekerd naar je eerste event. We leren je alles over een host job.

Samengevat: Zoek je een studentenjob in Brussel als host? Bij MaisonRouge kan je als host aan de slag. Wij zetten je in op tal van evenementen waar je gasten ontvangt of de vestiaire bemand. Registreer je hier en begin snel te werken als host.