Social distancing officers winkels Brugge

#COVID19 gooide de voorbije weken en maanden heel wat roet in het eten. Dit vervelende coronavirus zorgde ervoor dat heel veel zaken die voorheen vanzelfsprekend waren, nu anders bekeken moeten worden.

Winkelen bijvoorbeeld: Na de heropening van winkels zal overal rekening gehouden moeten worden met social distancing en hygiëne. Bij MaisonRouge begrijpen we dit maar al te goed en hebben we daarom ingezet op opgeleid personeel voor het handhaven van de coronamaatregelen bij het winkelen.

Denk maar aan stewards om het betreden van de winkel ordelijk te laten verlopen. Of personeel om winkelkarren te ontsmetten. Onze social distancing officers staan klaar om uw personeel te ondersteunen en samen de regels te handhaven met uw klanten of bezoekers. We zorgen voor de juiste materialen (mondmaskers, handgel, handschoenen, …) om ons personeel te beschermen. Daar hoeft u al niet meer voor te zorgen dan.

Je kan beroep doen op onze mensen in Brugge en omstreken. Wij voorzien een duidelijke training op voorhand en briefen wat er exact moet gebeuren. Je kan dus gerust zijn, de MaisonRouge-crew is er klaar voor.

Wil je meer informatie of wil je een beroep doen op onze mensen?