Social distancing officers voor pretparken België

#COVID19 gooide de voorbije weken en maanden heel wat roet in het eten. Dit vervelende coronavirus zorgde ervoor dat heel veel zaken die voorheen vanzelfsprekend waren, nu anders bekeken moeten worden.

Een pretpark bezoeken bijvoorbeeld: Na de heropening van de pretparken, zal overal rekening gehouden moeten worden met social distancing en hygiëne. Bij MaisonRouge begrijpen we dit maar al te goed en hebben we daarom ingezet op opgeleid personeel voor het handhaven van de coronamaatregelen bij het bezoeken van een pretpark.

Denk maar aan stewards om het betreden van het pretpark ordelijk te laten verlopen. Of het aanschuiven voor een attractie, met respect voor het houden van 1,5 meter afstand. Ook het onstmetten van uw attracties kan u overlaten aan onze mensen. Onze social distancing officers staan klaar om uw personeel te ondersteunen en samen de regels te handhaven met uw bezoekers. We zorgen voor de juiste materialen (mondmaskers, handgel, handschoenen, …) om ons personeel te beschermen. Daar hoeft u al niet meer voor te zorgen dan.

Je kan beroep doen op onze mensen in gans België. Wij voorzien een duidelijke training op voorhand en briefen wat er exact moet gebeuren. Je kan dus gerust zijn, de MaisonRouge-crew is er klaar voor.

Wil je meer informatie of wil je een beroep doen op onze mensen? Klik dan hier