Social distancing officers musea Gent

#COVID19 gooide de voorbije weken en maanden heel wat roet in het eten. Dit vervelende coronavirus zorgde ervoor dat heel veel zaken die voorheen vanzelfsprekend waren, nu anders bekeken moeten worden.

Een museum bezoeken bijvoorbeeld: Na de heropening van de musea zal overal rekening gehouden moeten worden met social distancing en hygiëne. Bij MaisonRouge begrijpen we dit maar al te goed en hebben we daarom ingezet op opgeleid personeel voor het handhaven van de coronamaatregelen bij het bezoeken van musea.

Denk maar aan stewards om het betreden van het museum ordelijk te laten verlopen. Onze social distancing officers staan klaar om uw personeel te ondersteunen en samen de regels te handhaven met uw bezoekers. We zorgen voor de juiste materialen (mondmaskers, handgel, handschoenen, …) om ons personeel te beschermen. Daar hoeft u al niet meer voor te zorgen dan.

Je kan beroep doen op onze mensen in Gent en omstreken. Wij voorzien een duidelijke training op voorhand en briefen wat er exact moet gebeuren. Je kan dus gerust zijn, de MaisonRouge-crew is er klaar voor.

Wil je meer informatie of wil je een beroep doen op onze mensen?