Best Hostess Agency Vlaams-Brabant

Uit het marktonderzoek van Experience Magazine komt MaisonRouge voor de vijfde keer op rij in de top 10 van de best hostess agencies in België terecht.

Onze hostessen zijn duidelijk niet aan hun proefstuk toe, hun eerste indruk werkt aanstekelijk. Zo herken je onze hostessen meteen aan hun spontaniteit en hun big smile.  De opgeleide, hardwerkende hostessen bij MaisonRouge weten als geen ander spontaan de gasten te verwelkomen, te informeren en op hun gemak te stellen. Ze zetten de toon van elke eventervaring. Zo vormen ze het glimlachend visitekaartje van een event.

We slagen erin om steeds het onmogelijke te realiseren en de klanten hun wensen om te zeten in realiteit. Onze manier van werken werpt duidelijk zijn vruchten af. Het inzetten op een goede selectie, opleiding en opvolging draagt bij tot de ervaring van de klant, als de professionele ontwikkeling van onze crew.

In de toekomst gaan we rotsvast voor nog meer coaching en opleiding, zo blijven we kwaliteit garanderen aan onze klanten. Daarnaast kan de crew zich op die manier blijven ontplooien en hun talenten blijven ontwikkelen.

Heb je een event in het verschiet en verwacht je best wat gasten? Onze hostessen en hosten verwelkomen hen met open armen.