Stageplaats Officemanagement Gent

Voor ons kantoor in Gent, zoeken we een enthousiaste m/v/x.

WIE

Wij zijn MaisonRouge, een people agency dat hardwerkende en opgeleide studenten voorziet op catering- en eventopdrachten. Wat in 2008 als een Gentse eenmanszaak begon, groeide de voorbije jaren uit tot een nationaal hospitality-bedrijf, dat in 2015, 2016, 2017 en 2018 werd verkozen tot beste People Agency van België. Met meer dan 20 collega’s in Gent, Brussel en Antwerpen, hebben wij het stiekeme doel om de wereld te veroveren.

OMSCHRIJVING TAKEN

Als stagiair, werk je mee in onze operationele werking. Je ondersteunt in alle dagelijkse taken die onze accounts en planners voor de kiezen krijgen. Zo krijg je een goed inzicht in de dagelijkse werking van een KMO. Onder deze taken vallen oa. het beheer van het wagenpark, opvolging klantendossiers van aanvraag tot nazorg, administratieve ondersteuning van onze planners en contact met onze crew. Daarnaast krijg je enkele specifieke projecten waar je aan kan werken tijdens je stageperiode. Deze projecten worden helemaal jouw verantwoordelijkheid waar je de nodige vrijheid krijgt om deze in te vullen zoals jij het wil (je kan natuurlijk altijd met je vragen bij ons terecht).

PROFIEL

  • Je trekt individueel je plan, maar aan het einde van de rit ben je fier op het werk dat jullie als team hebben verwezenlijkt.
  • Je volgt jouw taken op van start to finish.
  • Je hebt oog voor detail en bent zelfkritisch.
  • Jouw vlotte, enthousiasmerende én overtuigende communicatiestijl pas je toe in elke vorm van communicatie. Je wordt een echte ambassadeur, die het merk MaisonRouge zo breed mogelijk wil uitdragen.
  • Je staat elke dag op met een Big Smile en laat die niet thuis als het even minder gaat.
  • Goesting om plezier te hebben op de job is belangrijk!
  • Je hebt een rijbewijs B

WAT HEEFT MAISONROUGE TE BIEDEN?

  • Een hecht team, met een informele bedrijfscultuur, zorgt volgens ons automatisch voor een leuke werksfeer.
  • De kans om intensief mee te bouwen aan een groeiend bedrijf en het verschil te maken voor onze crew en klanten. De mogelijkheid om veel bij te leren op een korte termijn in een uitdagende stageperiode.

Interesse? Stuur jouw CV en een korte motivatiebrief naar ruben@maisonrouge.be

I want an interview