What about flexi?

Flexi-jobs: wie, wat en hoe?

Heb jij 3 kwartalen geleden voltijds of 4/5 gewerkt en ben jij nu op zoek naar een extra bijverdienste? Met een flexi-job is dat perfect mogelijk.
Flexi-jobs zijn jobs die je uitoefent in de horeca, bakkerijen, slagerijen, warenhuizen en kappers. Bij MaisonRouge kunnen we de leukste cateringjobkes aanbieden!

Wat zijn de voordelen?

  • Je nettoloon is gelijk aan je brutoloon
  • Er staat geen limiet op het aantal uren dat je mag werken
  • Er is geen risico om hogere belastingen te betalen

Wanneer mag je werken als flexi?

Je mag aan de slag als flexi als je drie kwartalen geleden minstens 4/5 of voltijds hebt gewerkt. Dat wil zeggen dat als je in mei 2022 flexi-jobs wilt doen, je in juli-augustus-september 2021 4/5 of voltijd moet gewerkt hebben. 

 

 

Hoe zit het met je loon?

Het grootste voordeel aan de flexi-jobs is uiteraard dat je niet belast wordt op je loon. Je krijgt bij MaisonRouge een nettoloon van €12,50. Daarin zit ook het vakantiegeld dat je als flexi kunt ontvangen. Je betaalt daarop geen sociale zekerheidsbijdrage, geen bedrijfsvoorheffing en geen inkomensbelastingen. Dit betekent dus dat er geen risicio is om in een hogere belastingsschijf te vallen omdat je dit niet moet aangeven in de belastingsbrief.

Wil je meer informatie? 

Aarzel niet om onze kantoren te contacteren. We helpen je graag verder!

MaisonRouge Antwerpen

+32 483 815 021

crewantwerp@maisonrouge.be

MaisonRouge Brussel

+32 483 815 003 

crewbxl@maisonrouge.be

MaisonRouge Gent

+32 485 815 008

crewgent@maisonrouge.be

Ben je overtuigd?

Schrijf je in bij MaisonRouge en kom terecht in een leuke omgeving met de tofste collega's. Zo verdien jij een centje bij en hebben wij een nieuw lid in de MaisonRouge familie!