Studentenjob bij KAA Gent

Tap jij heerlijk frisse pintjes? MaisonRouge zoekt barpersoneel voor KAA Gent!

Multitasken zit je in het bloed maar chill als je bent, verlies je never ever je focus. Je hebt het allemaal op een rijtje en organiseert je bar voor een vlotte service. Een olifantengeheugen? Of course! Een grote bestelling vertaal je in geen tijd naar een goedgevulde plateau. Je hebt indrukwekkende tapkunsten, serveert drinks dat het een lieve lust is en tussendoor vul je de voorraad ook nog eens netjes aan. Je leeft mee met de supporters en staat klaar met een lekker drankje om troost te bieden of de overwinning te vieren.

Nog wat knikkende knieën om dit als studentenjob of flexijob te doen? Nergens voor nodig! Tijdens een gratis workshop maken we van jou die gedroomde barvrouw of barman. Van de opzet van je bar tot een pintje met perfecte kraag. We brengen er de juiste schwung in. Aan het einde van deze workshop kun je werkelijk niet meer wachten tot je eerste opdracht.

Dus... Zin om in de altijd levendige voetbalsfeer te werken als bartender? Wacht dan niet langer en schrijf je in bij MaisonRouge. Na de workshop kan je aan de slag als barcrew en werk je op de leukste voetbalmatchen om iets bij te verdienen.

Wij verwachten jou!