Promoboy gezocht in Brussel

Ben jij een bevlogen promoboy in spe? Rep je dan naar onze workshop in Brussel en je hebt volgende eigenschappen zo onder de knie. Wij hebben genoeg studentenjobs als promo die je zeker niet wilt missen!

Iets nieuws op de markt? Jij, als early adopter, hangt het graag aan de grote klok. Op straat, op een event, op de dijk. Wherever! Als je mensen maar kunt enthousiasmeren. Je bent een sociale spraakwaterval met energie voor twee. Die mini samples vind je om in te bijten, die flyers deel je in no time uit en die extra vragen beantwoord je zonder verpinken. Jij bent als het ware een wandelend reclamebord! Een promojob voor studenten in Brussel schrikt jou dan ook niet af.
 

Beetje verlegen? Waarom zou je! Tijdens een gratis workshop leren we jou alle truken van de foor. Hoe spreek je mensen aan? Hoe breng je iets aan de man of vrouw? Hoe vertegenwoordig je met succes een merk of bedrijf? Ook niet te vergeten: voor elke opdracht krijg je een uitgebreide briefing over het product dat je gaat promoten. Jij bent dus helemaal ready to go. Geen verrassingen voor jou!

Ben jij de promoboy van Brussel die we zoeken? Als promobureau krijgen wij de meest uiteenlopende promo-opdrachten binnen waarvoor onze klanten een promoteam willen inschakelen. Schrijf je in bij MaisonRouge en voer studentenjobs als promo voor events en de leukste producten. Lijkt jou dit een ideale bijverdienste? Aarzel niet! Registreer je en we kijken ernaar uit je te ontmoeten.