Kelner gezocht in Leuven

Zoek je een studentenjob als kelner? Kom eens langs tijdens onze workshop en zet in geen tijd volgende skills op je palmares. Dit kan in regio Leuven.

Je vrienden omschrijven je als professioneel, pienter en voorzien van de nodige flair. Je bereidt de tafelschikking tot in de puntjes voor, ontkurkt moeiteloos een fles wijn (of 80) en manoeuvreert vlotjes met 3 borden tegelijk richting zaal. Je bent stiekem een showbeest en wilt mensen voortdurend soigneren. Samen met je team zit de sfeer er goed in. Je paradeert langs tafels, verlost mensen van lege borden en zorgt voor wat extra sfeer als je alweer een glas bijvult. Jup, jij weet van wanten!

Nog geen ervaring? Tijdens een gratis workshop in Leuven krijg je een handige training over etiquette en bediening. Geen droge theorie dus maar praktische oefeningen met alles erop en eraan. Een perfect opleiding om te werken in de bediening of op evenementen. Heb je het feilloos onder de knie? Dan ben je klaar voor je eerste studentenjob als kelner.

Het mag duidelijk zijn: kelners voor cateringopdrachten of horeca  als student zijn hier meer dan welkom. Je kan worden ingezet aan een buffet maar evengoed zijn opdienen en afruimen belangrijke onderdelen van je job. De ideale bijverdienste als studentenjob. Schrijf je in bij MaisonRouge en begin te werken als kelner in Leuven.