Flexijob maître gezocht in Antwerpen

Aan het roer als maître in Antwerpen? Dan stip je volgende kenmerken aan nadat je onze workshop volgde. Een flexijob die je zeker op je CV wilt schrijven.

Strak in het pak straal jij een bepaalde allure uit, een zekere je-ne-sais-quoi. Je hebt al meermaals je strepen verdiend en vervoegt het TopTeam. Je leeft voor je collega’s en stuurt hen aan voor, tijdens en na de service. Twijfels of vragen? Ze kunnen altijd aan je mouw trekken. Je hebt alles en iedereen in het vizier en bent een ware meester in time management. Problemen, die ben je altijd te slim af want je bent alles en iedereen drie stappen voor. Diner bij kaarslicht of walkingdinner tijdens een evenement? Je team bedient gasten op hun wenken. Vlekkeloos en zonder kleerscheuren. Chapeau, voor zoveel organisatietalent! Graag zou je iets bijleren, maar ook bijverdienen als maître.

Nu al de fakkel overnemen? Why not! Tijdens een gratis workshop in Antwerpen bereiden we je voor op je leven om te werken als maître en scherpen we je zin voor verantwoordelijkheid verder aan. Hoe spreek je een team aan? Hoe behoud je het helikopterzicht zonder details te overzien? Hoe ga je om met last minute veranderingen? Eén workshop en je zelfzekerheid groeit met de seconde. Het is een kwestie van tijd voor je jouw entree maakt als een volwaardige maître. 

Je kan bij MaisonRouge als maître aan de slag zowel als flexijob. We hebben in Antwerpen maître jobs in overvloed voor jou. Schrijf je nu in en we kijken ernaar uit je te ontmoeten.