Barwerk in Leuven

Ben jij een geboren barman? Of verdien je graag een centje bij als bartender? Na het volgen van onze workshop in Leuven schud jij zeker deze kwaliteiten uit je mouw!

Je bent een geboren werker en hebt geen schrik van een uitdagende job. Je hebt je ogen zowel op je bar als de mensen die je serveert. Je houdt als de beste bestellingen bij en loopt vlotjes rond met een volle plateau. Je bent een sociale vlinder  die helemaal opleeft in een hospitality omgeving. Jij bent klaar om bartender te worden!

Nog wat knikkende knieën om dit als studentenjob of flexijob te doen? Nergens voor nodig! Tijdens een gratis workshop maken we van jou die gedroomde barvrouw of barman. Van de opzet van je bar tot een pintje met perfecte kraag. We brengen er de juiste schwung in. Aan het einde van deze workshop kun je werkelijk niet meer wachten tot je eerste opdracht. Je kunt werken als bartender op tal van evenementen of op de voetbal. Dit allemaal kan in regio Leuven.

Dus... Ben je op zoek naar een studentenjob als bartender in Leuven? Wacht dan niet langer en schrijf je in bij MaisonRouge. Na een gratis workshop kan je aan de slag als barcrew en werk je op de leukste horeca-evenementen om iets bij te verdienen.

Wij verwachten jou!