Barwerk in Gent

Wil jij graag iets bijverdienen als bartender? Of ben jij een geboren barvrouw of barman? Dan schud je volgende kwaliteiten zo uit je mouw … Na het volgen onze workshop in Gent weliswaar.

Multitasken zit je in het bloed maar chill als je bent, verlies je never ever je focus. Je hebt het allemaal op een rijtje en organiseert je bar voor een vlotte service. Een olifantengeheugen? Of course! Een grote bestelling vertaal je in geen tijd naar een goedgevulde plateau. Je gooit hoge ogen met je tapkunsten en serveert drankjes dat het een lieve lust is. Vuile glazen, die moét je gewoon even afwassen en tussendoor vul je de voorraad ook nog eens netjes aan. Je bent een sociale vlinder  die helemaal opleeft in een hospitality omgeving. Toegegeven, iedereen wilt jou in zijn team! Barwerk doe jij dan ook als de beste.

Nog wat knikkende knieën om dit als studentenjob of flexijob te doen? Nergens voor nodig! Tijdens een gratis workshop maken we van jou die gedroomde barvrouw of barman. Van de opzet van je bar tot een pintje met perfecte kraag. We brengen er de juiste schwung in. Aan het einde van deze workshop kun je werkelijk niet meer wachten tot je eerste opdracht. Je kunt werken als bartender op tal van evenementen of op de voetbal. Dit allemaal kan in regio Gent.

Dus... Ben je op zoek naar een studentenjob als bartender in Gent? Wacht dan niet langer en schrijf je in bij MaisonRouge. Na een gratis workshop kan je aan de slag als barcrew en werk je op de leukste horeca-evenementen om iets bij te verdienen.

Wij verwachten jou!