Barwerk in Brussel

Wil jij graag een studentenjob als bartender? Na het volgen onze workshop in Brussel ben je net een geboren bartender.

Je bent een energetische multitasker, die zich niet laat afschrikken door wat uitdaging. Zelfs tijdens de bruisende uurtjes hou je oog op je bar, en overzicht op je bestellingen. Je tapt vlotjes pintjes en schudt een variëteit aan coctails uit je mouw. Bestellingen memoriseren en plateaus dragen zijn een koud kunstje voor jou. Je bent een sociale vlinder  die helemaal opleeft in een hospitality omgeving. Jij ben helemaal klaar om de bartender van het uur te zijn!

Nog wat knikkende knieën om dit als studentenjob of flexijob te doen? Nergens voor nodig! Tijdens een gratis workshop maken we van jou die gedroomde barvrouw of barman. Van de opzet van je bar tot een pintje met perfecte kraag. We brengen er de juiste schwung in. Aan het einde van deze workshop kun je werkelijk niet meer wachten tot je eerste opdracht. Je kunt werken als bartender op tal van evenementen of op de voetbal. Dit allemaal kan in regio Brussel.

Dus... Ben je op zoek naar een studentenjob als bartender in Brussel? Wacht dan niet langer en schrijf je in bij MaisonRouge. Na een gratis workshop kan je aan de slag als barcrew en werk je op de leukste horeca-evenementen om iets bij te verdienen.

Wij verwachten jou!