Barvrouw gezocht in Leuven

Hoe klinkt een studentenjob als bartender voor jou? Met onze workshop in Leuven voel jij je zo een geboren barvrouw.

Je bent een geboren multitasker, en kan toch chill blijven tijdens de meest bruisende uurtjes van de avond. Je kan als de beste orde houden aan je bar voor een vlotte service, alle glazen staan netjes klaar zodat je ze in een mum van tijd kan omtoveren tot een variëteit aan drankjes om te serveren, van cappuccino tot mojito. Grote bestelling? Geen probleem, jij tapt met gemak aan 100 in het uur. Tussendoor tijd? Ideaal voor jou om even wat afwas in te halen en voorraad aan te vullen zodat je nooit hoeft te stressen. Je werkt vlotjes in team, met jou achter de bar staan is een plezier!

Nog wat knikkende knieën om dit als studentenjob of flexijob te doen? Nergens voor nodig! Tijdens een gratis workshop maken we van jou die gedroomde barvrouw. Van de opzet van je bar tot een pintje met perfecte kraag. We brengen er de juiste schwung in. Aan het einde van deze workshop kun je werkelijk niet meer wachten tot je eerste opdracht. Je kunt werken als bartender op tal van evenementen of op de voetbal. Dit allemaal kan in regio Leuven.

Dus... Ben je op zoek naar een studentenjob als bartender in Leuven? Wacht dan niet langer en schrijf je in bij MaisonRouge. Na een gratis workshop kan je aan de slag als barcrew en werk je op de leukste horeca-evenementen om iets bij te verdienen.

Wij verwachten jou!