Barvrouw gezocht in Brussel

Wil jij graag iets bijverdienen als bartender? Of ben jij een geboren barvrouw? Dan schud je volgende kwaliteiten zo uit je mouw … Na het volgen onze workshop in Brussel weliswaar.

Je bent een geboren werker en hebt geen schrik van een uitdagende job. Je hebt je ogen zowel op je bar als de mensen die je serveert. Je pakt uit met verrassende cocktails en presenteert de perfecte cappuccino. Je houdt als de beste bestellingen bij en loopt vlotjes rond met een volle plateau. Jij bent klaar om bartender te worden!

Nog wat knikkende knieën om dit als studentenjob of flexijob te doen? Nergens voor nodig! Tijdens een gratis workshop maken we van jou die gedroomde barvrouw. Van de opzet van je bar tot een pintje met perfecte kraag. We brengen er de juiste schwung in. Aan het einde van deze workshop kun je werkelijk niet meer wachten tot je eerste opdracht. Je kunt werken als bartender op tal van evenementen of op de voetbal. Dit allemaal kan in regio Brussel.

Dus... Ben je op zoek naar een studentenjob als bartender in Brussel? Wacht dan niet langer en schrijf je in bij MaisonRouge. Na een gratis workshop kan je aan de slag als barcrew en werk je op de leukste horeca-evenementen om iets bij te verdienen.

Wij verwachten jou!