Barvrouw gezocht in Brugge

Wil jij graag een studentenjob als bartender? Na het volgen onze workshop in Brugge ben je net een geboren bartender.

Ze noemen jou een multitasker, zoals jij je kan focussen in het midden van al het feestgedruis. Je hebt het allemaal op een rijtje en je bar oogt altijd ordelijk zodat je vlotjes kan tappen aan 100 in het uur.  Je weet als geen ander hoe de perfecte cappuccino of mojito te serveren. Een olifantengeheugen? Of course! Een grote bestelling vertaal je in geen tijd naar een goedgevulde plateau. Tussendoor tijd? Ideaal voor jou om even wat afwas in te halen en voorraad aan te vullen zodat je nooit hoeft te stressen. Toegegeven, iedereen wilt jou in zijn team! Jij bent klaar om bartender te zijn.

Nog wat knikkende knieën om dit als studentenjob of flexijob te doen? Nergens voor nodig! Tijdens een gratis workshop maken we van jou die gedroomde barvrouw. Van de opzet van je bar tot een pintje met perfecte kraag. We brengen er de juiste schwung in. Aan het einde van deze workshop kun je werkelijk niet meer wachten tot je eerste opdracht. Je kunt werken als bartender op tal van evenementen of op de voetbal. Dit allemaal kan in regio Brugge.

Dus... Ben je op zoek naar een studentenjob als bartender in Brugge? Wacht dan niet langer en schrijf je in bij MaisonRouge. Na een gratis workshop kan je aan de slag als barcrew en werk je op de leukste horeca-evenementen om iets bij te verdienen.

Wij verwachten jou!