Barman gezocht in Brussel

Ben jij een geboren voor achter een bar te staan? Na het volgen van onze workshop in Brussel, schud jij zeker deze kwaliteiten uit je mouw!

Altijd al willen leren hoe je moet tappen? Ben je een combinatie van flexibiliteit, enthousiasme, professionalisme en vooral leergierigheid?Een babbeltje slaan met een klant of nieuwe drankjes leren maken en serveren, schrikt jou niet af. Jij bent klaar om elke uitdaging aan te gaan.  Dit is de job voor jou!

 

Nog wat knikkende knieën om dit als studentenjob of flexijob te doen? Nergens voor nodig! Tijdens een gratis workshop maken we van jou die gedroomde barman. Van de opzet van je bar tot een pintje met perfecte kraag. We brengen er de juiste schwung in. Aan het einde van deze workshop kun je werkelijk niet meer wachten tot je eerste opdracht. Je kunt werken als bartender op tal van evenementen of op de voetbal. Dit allemaal kan in regio Brussel.

Dus... Ben je op zoek naar een studentenjob als bartender in Brussel? Wacht dan niet langer en schrijf je in bij MaisonRouge. Na een gratis workshop kan je aan de slag als barcrew en werk je op de leukste horeca-evenementen om iets bij te verdienen.

Wij verwachten jou!