Alumnus Ciska Vandelanotte bereidt zich bij MaisonRouge voor op prestigieuze auditie in Parijs.

Dat MaisonRougers barsten van talent wisten we al langer. Ze laten dat elke keer opnieuw zien tijdens de jobs. Er zijn er echter nog heel wat met talenten die buiten de event- en cateringwereld liggen. Ciska Vandelanotte is al jaren op een hoog niveau actief als violiste.

Nadat ze al 2 academies deed, bij het Antwerp Symphony Orchestra en bij het Belgian National Orchestra, neemt ze op 5, 6 en 7 december 2020 deel aan de auditie voor een plek in het Orchestre Philharmonique de Radio France in Parijs. Ze neemt deel samen met meer dan 100 andere kandidaten, maar wij geloven natuurlijk dat Ciska met vlag en wimpel door die auditie geraakt.

Aangezien onze kantoor in Gent toch grotendeels leeg staat momenteel (corona) en het sowieso een welkome afwisseling is van MNM, Topradio en andere voorkeuren van sommige collega’s, kan Ciska sinds kort gebruik maken van onze ruimtes als repetitielokaal. And we have to say, it sounds very, very good!

Ciska maakt deel uit van Another String Quartet, zij namen recent samen de spot van De Warmste Week op. Die kan je hieronder beluisteren.

MaisonRouge wenst Ciska superveel succes met de aankomende auditie, toi toi toi!

#MaisonRougeAcademyOfLife
#NothingHappensWithoutYou
#Talents

 

Consultez nos emplois Je m'inscris