Weekendplanner parttime

Ben jij de superhero die ons bedrijf in het weekend ook up & running houdt?

WIE

Wij zijn MaisonRouge, een people agency dat hardwerkende en opgeleide jongeren voorziet op catering- en eventopdrachten. Wat in 2008 als een Gentse eenmanszaak begon, groeide de voorbije jaren uit tot een nationaal hospitality-bedrijf, dat ook in 2017 voor de 3e keer op rij werd verkozen tot beste People Agency van België. Met meer dan 20 collega’s in Gent, Brussel en Antwerpen, hebben wij het stiekeme doel om de wereld te veroveren.

KAA Gent, Fast Forward Events, Meet Marcel en Deldycke behoren o.a. tot de waaier van onze toffe klanten. Voornamelijk evenementenbureaus en cateraars (groot en klein) dus, maar we bedienen net zo graag gezellige privé-klanten op hun wenken.

JOB
MaisonRouge onderscheidt zich naar zijn klanten en crew toe door 24/7 ondersteuning te bieden. Dit kan zowel een nieuwe aanvraag van een klant zijn als een crew-lid die een vraag heeft wat betreft kledij, vertrekuur of vervoer. Jouw hoofdtaak bestaat erin om tijdens het weekend (zaterdag en zondag) de permanentielijn van onze kantoren te beantwoorden en de daaropvolgende (on)verwachte situaties in goede banen te leiden. Daartoe passeer je vrijdag op de kantoren in Antwerpen, Brussel en Gent waar je van onze kantoorhoofden een overzicht van de komende opdrachten en mogelijke obstakels krijgt. Op maandag brief je je collega’s over je voorbije werkdagen.

Daarnaast ondersteun je de planning met het invullen van aankomende opdrachten.... Je helpt hen de laatste gaatjes in te vullen op de planning, plant reeds vooruit, werkt op speciale projecten die specifieke profielen nodig hebben, werkt je administratie af die bij jouw gepresteerde dagen horen, kortom je bent een superhero die weet van aanpakken.

PROFIEL

 • Je bent een flexibel en positief ingestelde persoon en ziet oplossingen voor problemen.
 • Je hebt oog voor detail, levert alles nauwkeurig af en je schuift het administratieve werk niet aan de kant.
 • Je werkt op een georganiseerde manier, maakt een takenlijst op basis van correcte prioriteiten en gaat efficiënt te werk.
 • Je bent een teamplayer, past je gemakkelijk aan, je houdt steeds de groepsdoelstellingen voor ogen en kan goed zelfstandig werken.
 • Je weet op een vriendelijke en professionele manier te communiceren naar je collega’s, klanten en crew.

VERWACHTINGEN

 • Per maand werk je 2x van vrijdagmorgen tot maandagavond, hospitality never sleeps. Tijdens deze periode ben je 24/7 bereikbaar voor crew en klanten.
 • De catering- en eventwereld kent geen geheimen voor jou of je wilt die geheimen graag leren kennen.
 • Je woont in Antwerpen, Brussel of Gent
 • Je bent bij voorkeur vlot tweetalig (Nederlands/Frans)
 • Je beschikt over een rijbewijs B en hebt bij voorkeur een eigen wagen.

WAT HEEFT MAISONROUGE TE BIEDEN?

 • Een voltijdse, uitdagende job in de hospitality sector, waar je naast collega’s ook een hele familie bijkrijgt. Een hecht team, met een informele bedrijfscultuur, zorgt volgens ons automatisch voor een leuke werksfeer.
 • De kans om intensief mee te bouwen aan een groeiend bedrijf en het verschil te maken voor onze klanten. De mogelijkheid om je zelf verder te ontplooien in een uitdagende functie.
 • Marktconforme verloning en extralegale voordelen na 6 maanden.

PRIVACY

MaisonRouge draagt jouw privacy hoog in het vaandel. We houden jouw sollicitatie bij voor toekomstige vacatures. Don’t worry, we bewaren je gevoelige informatie op een veilige plek. Wil je toch liever niet dat jouw CV & motivatiebrief worden bijgehouden? Vermeld dit dan heel duidelijk wanneer je deze opstuurt. 

Interesse? Stuur jouw CV en een korte motivatiebrief naar celine@maisonrouge.be of klik hieronder.

 

I want an interview