Ben jij herkenbaar aan jouw Big Smile en wil je graag wat bijverdienen door te werken op evenementen en cateringopdrachten?
Schrijf je dan nu in!

Opleidingen


Om perfect voorbereid op opdracht te kunnen vertrekken, zal je alvorens te werken bij MaisonRouge onze opleiding(en) volgen.
Daarbij leer je niet alleen onze werking goed kennen, maar ook de kneepjes van het vak van de jobs die jij graag wilt uitvoeren!
Meer informatie krijg je tijdens het kennismakingsgesprek, na jouw online registratie.

registreren

Vacatures

Geïnteresseerd in een vaste job bij MaisonRouge? Bekijk onze vacatures of stuur ons een spontane sollicitatie.

Contacteer ons

Boekhouding & administratief medewerker

Gent

Je wordt bij MaisonRouge de interne boekhouder & geeft daarnaast administratieve ondersteuning aan onze planners en accounts. Registreren, verwerken en rapporteren zijn hier de belangrijkste taken.

Bekijk de vacature

Account manager Gent

Gent

Als account manager ben je de spil tussen jouw klanten en onze planners. Je bent in de eerste plaats verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en versterken van klantenrelaties. Je hebt niet alleen interesse voor bestaande klanten maar wil ook nieuwe klanten overtuigen om met ons samen te werken. Je streeft telkens opnieuw het beste resultaat na en bent pas tevreden als het ook voor jouw klanten een succesvolle samenwerking is geweest.

Bekijk de vacature

Weekendplanner Parttime

MaisonRouge onderscheidt zich naar zijn klanten en crew toe door 24/7 ondersteuning te bieden. Dit kan zowel een nieuwe aanvraag van een klant zijn als een crew-lid die een vraag heeft wat betreft kledij, vertrekuur of vervoer. Jouw hoofdtaak bestaat erin om tijdens het weekend (zaterdag en zondag) de permanentielijn van onze kantoren te beantwoorden en de daaropvolgende (on)verwachte situaties in goede banen te leiden.

Bekijk de vacature

Weekendplanner Fulltime

MaisonRouge onderscheidt zich naar zijn klanten en crew toe door 24/7 ondersteuning te bieden. Dit kan zowel een nieuwe aanvraag van een klant zijn als een crew-lid die een vraag heeft wat betreft kledij, vertrekuur of vervoer. Jouw hoofdtaak bestaat erin om tijdens het weekend (zaterdag en zondag) de permanentielijn van onze kantoren te beantwoorden en de daaropvolgende (on)verwachte situaties in goede banen te leiden.

Bekijk de vacature

Planner (Brussel)

Brussel

Als planner heb jij de sleutel in handen voor de jobverdeling van de crew. Daarbij probeer je de juiste mensen met de juiste jobs te matchen. Het inplannen en logistiek voorbereiden van nieuwe events, de briefing van de crew, het opmaken van contracten & prestatiefiches, de uitbetaling en het geven van feedback zijn jouw verantwoordelijkheden.

Bekijk de vacature

Kantoorhoofd Brussel

Brussel

Als kantoorhoofd/sales manager heb je een grote variatie aan taken waarbij twee hoofdtaken te onderscheiden zijn: enerzijds het goed laten functioneren van je team (bestaande uit planners en field coördinators) en anderzijds het verder uitbouwen en onderhouden van een loyaal klantenbestand.

Bekijk de vacature

Field Coördinator (Gent)

Gent

We zijn op zoek naar een jong, dynamisch persoon die houdt van werken op events én van werken met mensen. Je staat enerzijds in voor de opleiding en opvolging van nieuwe crewleden. Anderzijds ga je mee op events om alles in goede banen te leiden. Je bent er aanwezig als aanspreekpunt voor de klant en crew, maar je steekt ook zelf mee de handen uit de mouwen. Flexibiliteit staat je op het lijf geschreven en je bent beschikbaar voor weekendwerk en onregelmatige uren in de week.

Bekijk de vacature

Field Coördinator (Antwerpen)

Antwerpen

We zijn op zoek naar een jong, dynamisch persoon die houdt van werken op events én van werken met mensen. Je staat enerzijds in voor de opleiding en opvolging van nieuwe crewleden. Anderzijds ga je mee op events om alles in goede banen te leiden. Je bent er aanwezig als aanspreekpunt voor de klant en crew, maar je steekt ook zelf mee de handen uit de mouwen en je werkt er als maître, bar- of zaalpersoneel of als host(ess), promoboy of –girl of stagehand.

Bekijk de vacature

Wil je ook graag een centje bijverdienen en deel uitmaken van een topcrew? Aarzel niet en schrijf je in!

registreren
 • Bij MaisonRouge leer ik omgaan met mensen en situaties, leer ik een groep coördineren, kan ik rustig blijven in uitzichtloze situaties, relativeren, netwerken, anticiperen, enzovoort. En al die ervaring neem ik mee naar later.

  Kiani , Oostende


 • Het leukste aan MaisonRouge is dat ik mag kiezen wanneer ik werk. Zo kan ik mijn studies, sociaal leven en familie optimaal combineren met werk.

  Stijn , Sint-Amandsberg


 • Telkens een andere locatie, telkens een ander event, maar steeds dezelfde zeer leuke sfeer bij MaisonRouge!

  Kenzo , Gent


 • Maison rouge voelt als mijn tweede thuis. Ik werk er graag, ik krijg opleidingen, er zijn doorgroeimogelijkheden en ik voel me enorm geapprecieerd.

  Annelies , Zwijnaarde


 • MR is een bedrijf waar werken geen opgave is. Het is het levende bewijs dat uitstekende service en fun altijd aanwezig zijn.

  Paulien , Lembeek


 • Werken is altijd plezanter met vrienden!

  Samir , Brussel


 • Bij MaisonRouge word ik geapprecieerd voor het werk dat je levert waardoor je zin krijgt om het nog beter te doen!

  Frederique , Gentbrugge


 • Zowel de ruime flexibiliteit in werkuren als de grote variatie in de jobs & collega's blijven ervoor zorgen dat elke job meer is dan enkel geld verdienen!

  Jeremy , Evergem


 • In vergelijking met andere bureaus zijn de opdrachten bij MaisonRouge steeds supertof en heel gevarieerd, De citaat van MaisonRouge kan het niet beter beschrijven: WE LOVE WORK.

  Anton , Gent


 • MaisonRouge, Maison, 2de thuis #enoughsaid

  Cel , Kluisbergen


 • Werken bij MR staat garant voor plezierig geld verdienen. De sfeer is er top, je leert zelf veel bij en kiest bovendien zelf je uren.

  Ann , Laken


Clients

MaisonRouge Antwerp

Falconplein 40,
2000 Antwerpen

Evelien Mollet: +32 483 815 005

clientsantwerp@maisonrouge.be


MaisonRouge BXL

Fabrieksstraat 34 A0,
1000 Brussel

Sofie Franckx: +32 483 815 001

clientsbxl@maisonrouge.be


 

MaisonRouge Gent

Jubileumlaan 109,
9000 Gent

Helena De Maertelaere: +32 485 81 50 03

Josefien De Meyere: +32 498 18 22 22

clientsgent@maisonrouge.be

Heb je een vraag en vond je het antwoord hier niet terug?