Ben jij herkenbaar aan jouw Big Smile en wil je graag wat bijverdienen door te werken op evenementen en cateringopdrachten?
Schrijf je dan nu in!

Opleidingen


Om perfect voorbereid op opdracht te kunnen vertrekken, zal je alvorens te werken bij MaisonRouge onze opleiding(en) volgen.
Daarbij leer je niet alleen onze werking goed kennen, maar ook de kneepjes van het vak van de jobs die jij graag wilt uitvoeren!
Meer informatie krijg je tijdens het kennismakingsgesprek, na jouw online registratie.

registreren

Vacatures

Geïnteresseerd in een vaste job bij MaisonRouge? Bekijk onze vacatures of stuur ons een spontane sollicitatie.

Contacteer ons

Actieve planner (Brussel)

Brussel

We zijn op zoek naar een jong, dynamisch persoon die houdt van werken met mensen én voeling heeft met events. De jobverdeling van de crew ligt in jouw handen. Daarbij is het jouw taak om de juiste mensen met de juiste jobs te matchen. Het inplannen van een event, de briefing en uitbetaling van de crew en feedback geven zijn jouw verantwoordelijkheden. Jij doet kennismakingen met de nieuwe leden en geeft opleidingen mocht het nodig zijn. De crew is jouw beste vriend.

Bekijk de vacature

Field medewerker (Brussel)

Brussel

We zijn op zoek naar een jong, dynamisch persoon die houdt van werken op events én van werken met mensen. Je staat enerzijds in voor de opleiding en opvolging van nieuwe crewleden. Anderzijds ga je mee op events om alles in goede banen te leiden. Je bent er aanwezig als aanspreekpunt voor de klant en crew, maar je steekt ook zelf mee de handen uit de mouwen en je werkt er als maître, bar- of zaalpersoneel of als host(ess), promoboy of –girl of stagehand.

Bekijk de vacature

Fieldmedewerk(st)er / trainer (Gent)

Gent

We zijn op zoek naar een jong, dynamisch persoon die houdt van werken op events én van werken met mensen. Je staat enerzijds in voor de opleiding en opvolging van nieuwe crewleden. Anderzijds ga je mee op events om alles in goede banen te leiden. Je bent er aanwezig als aanspreekpunt voor de klant en crew, maar je steekt ook zelf mee de handen uit de mouwen. Flexibiliteit staat je op het lijf geschreven en je bent beschikbaar voor weekendwerk en onregelmatige uren in de week.

Bekijk de vacature

Account Manager (Gent)

Gent

Als account manager ben je de spil tussen jouw klanten en onze planners. Je bent in de eerste plaats verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en versterken van klantenrelaties. Je hebt niet alleen interesse voor bestaande klanten maar wil ook nieuwe klanten overtuigen om met ons samen te werken. Je streeft telkens opnieuw het beste resultaat na en bent pas tevreden als het ook voor jouw klanten een succesvolle samenwerking is geweest.

Bekijk de vacature

Nationale planner/permanentiemedewerker

Jouw hoofdtaak bestaat erin om op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag de permanentielijn van onze 3 kantoren te beantwoorden en de daarop volgende onverwachte situaties in goede banen te leiden. MaisonRouge onderscheidt zich naar zijn klanten en crew toe door 24/7 ondersteuning te bieden. Dit kan zowel een nieuwe aanvraag van een klant zijn als een crew-lid die een vraag heeft wat betreft kledij, vertrekuur of vervoer. Aangezien onze kantoren tijdens het weekend niet bemand zijn, ligt de verantwoordelijkheid voor het goede verloop van alle opdrachten in die periode bij jou.

Bekijk de vacature

Wil je ook graag een centje bijverdienen en deel uitmaken van een topcrew? Aarzel niet en schrijf je in!

registreren
 • Het leukste aan MaisonRouge is dat ik mag kiezen wanneer ik werk. Zo kan ik mijn studies, sociaal leven en familie optimaal combineren met werk.

  Stijn, Sint-Amandsberg


  Stijn
 • Maison rouge voelt als mijn tweede thuis. Ik werk er graag, ik krijg opleidingen, er zijn doorgroeimogelijkheden en ik voel me enorm geapprecieerd.

  Annelies, Zwijnaarde


  Annelies
 • Bij MaisonRouge word ik geapprecieerd voor het werk dat je levert waardoor je zin krijgt om het nog beter te doen!

  Frederique, Gentbrugge


  Frederique
 • MR is een bedrijf waar werken geen opgave is. Het is het levende bewijs dat uitstekende service en fun altijd aanwezig zijn.

  Paulien, Lembeek


  Paulien
 • Telkens een andere locatie, telkens een ander event, maar steeds dezelfde zeer leuke sfeer bij MaisonRouge!

  Kenzo , Gent


  Kenzo
 • Zowel de ruime flexibiliteit in werkuren als de grote variatie in de jobs & collega's blijven ervoor zorgen dat elke job meer is dan enkel geld verdienen!

  Jeremy, Evergem


  Jeremy
 • MaisonRouge, Maison, 2de thuis #enoughsaid

  Cel, Kluisbergen


  Cel
 • Werken is altijd plezanter met vrienden!

  Samir, Brussel


  Samir
 • Bij MaisonRouge leer ik omgaan met mensen en situaties, leer ik een groep coördineren, kan ik rustig blijven in uitzichtloze situaties, relativeren, netwerken, anticiperen, enzovoort. En al die ervaring neem ik mee naar later.

  Kiani , Oostende


  Kiani
 • Werken bij MR staat garant voor plezierig geld verdienen. De sfeer is er top, je leert zelf veel bij en kiest bovendien zelf je uren.

  Ann, Laken


  Ann
 • In vergelijking met andere bureaus zijn de opdrachten bij MaisonRouge steeds supertof en heel gevarieerd, De citaat van MaisonRouge kan het niet beter beschrijven: WE LOVE WORK.

  Anton , Gent


  Anton

Clients

MaisonRouge Antwerp

Falconplein 40,
2000 Antwerpen

Evelien Mollet: +32 483 815 005

clientsantwerp@maisonrouge.be


MaisonRouge BXL

Fabriekstraat 34 A0,
1000 Brussel

Sofie Franckx: +32 483 815 001

clientsbxl@maisonrouge.be


 

MaisonRouge Gent

Blekerijstraat 75/11,
9000 Gent

Josefien De Meyere: +32 498 182 222
Liesbeth Browaeys: +32 483 815 004

clientsgent@maisonrouge.be

Heb je een vraag en vond je het antwoord hier niet terug?